Begivenheden har allerede fundet sted.

Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Gospelfællesskabet Sønderborg, Damgade 94, 6400 Sønderborg
May Jeznach Madsen
Hearts of Gospel

Koret startede i august 2012 fordi behovet for et gospelkor uden optagelsesprøve og med fokus på fællesskab og sang fremfor koncerter og optrædener opstod.

Koret er et voksenkor, der er åbent for alle. Man behøver ikke at komme i Sønderborg Frikirke eller en anden menighed for at deltage - faktisk kommer de fleste bare, fordi de elsker at synge gospel og gøre det i et fællesskab med andre.

Koret øver i Sønderborg Frikirke og undertegnede har sin daglige gang i kirkens menighed, derfor vil man også opleve, at der bliver talt om, hvad sangene handler om, og hvilken betydning indholdet i gospelsangene kan have for mennesker, og det liv vi lever. Gospel betyder betyder gode nyheder - og det er lige præcis det rigtig mange oplever efter en onsdag aften i fællesskab med de andre i Hearts of Gospel. Glæde, liv, nærvær, omsorg - og at man for en stund kan glemme bekymringer.

Du er mere end velkommen! Vi øver hver onsdag fra kl. 19 - 21 - bortset fra den første onsdag i måneden, hvor vi holder fri. For at vide mere om de praktiske detaljer, kan du kontakte undertegnede eller du er også mere end velkommen til bare at møde op en dag og finde ud af, om det er noget for dig.

Indmeldelse i koret sker her: Indmeldelse i Hearts of Gospel

Korleder May Jeznach Madsen

Hearts of Gospel er nok Danmarks hyggeligste gospelkor! KOM og vær med. Du kan læse mere om koret her: Hearts info juli 2018.pdf