Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Hearts of Gospel

Dato
Onsdag d. 22. marts 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Sønderborg Frikirke, Damgade 94, 6400 Sønderborg

Koret startede i august 2012 fordi behovet for et gospelkor uden optagelsesprøve og med fokus på fællesskab og sang fremfor koncerter og optrædener opstod.

Koret er et voksenkor, der er åbent for alle. Man behøver ikke at komme i Sønderborg Frikirke eller en anden menighed for at deltage - faktisk kommer de fleste bare, fordi de elsker at synge gospel og gøre det i et fællesskab med andre.

Koret øver i Sønderborg Frikirke og der er plads til alle! Når vi synger taler vi også om, hvad sangene handler om, og hvilken betydning indholdet i gospelsangene kan have for mennesker, og det liv vi lever. Gospel betyder betyder gode nyheder - og det er lige præcis det rigtig mange oplever efter en onsdag aften i fællesskab med de andre i Hearts of Gospel. Glæde, liv, nærvær, omsorg - og at man for en stund kan glemme bekymringer.

Du er mere end velkommen! Vi øver hver onsdag fra kl. 19 - 21 - bortset fra den første onsdag i måneden, hvor vi holder fri. For at vide mere om de praktiske detaljer, kan du kontakte undertegnede eller du er også mere end velkommen til bare at møde op en dag og finde ud af, om det er noget for dig.

Du kan læse mere om koret her: Hearts info 2022.pdf

Indmeldelse i koret sker her:Tilmelding til Hearts of Gospel 2022

Med venlig hilsen
Korleder May Jeznach Madsen (gospel@sonderborgfrikirke.dk - 61 18 83 23)