ÅBEN FREDAG!

Udgivet man d. 28. jan 2019, kl. 09:04

"Åben Fredag" - en eftermiddag og aften med fællesskab, kaffe og aftensmad!

Vi vil rigtig gerne gøre opmærksom på et nyt tiltag, som vi ser rigtig meget frem til og som afholdes første gang fredag den 1. februar. Vi kalder det "Åben Fredag", og hvis du har været til Gudstjeneste i løbet af de sidste 3 uger, har du måske hørt Lars fortælle lidt om det.

Siden vores Løvhyttefest, har vi haft et stort ønske om at bygge videre på det fællesskab, som vi mærkede igennem hele "festugen" i september. Vi ser frem til vores næste Løvhyttefest, men vi har også erkendt, at den ikke kan stå alene, hvis vi virkelig ønsker at højne fællesskabet i menigheden.

Derfor har vi besluttet, at kirken vil være åben den første fredag i hver måned fra kl. 14 og frem til sidste mand går hjem. Klokken 14 kan vi derfor garantere, at du minimum vil møde én person, men forhåbentlig mange flere i løbet af dagen. Omkring kl. 17:30 spiser vi aftensmad sammen. Hvad der kommer til at ske både før og efter aftensmaden, er vi alle med til at skabe. Den overordnede tanke er, at der skal være mulighed for at dele liv og fællesskab med hinanden - også med dem man ikke altid når at få snakket med efter en Gudstjeneste.

Tanken er også, at det skal være en fleksibel fredag. Det vil sige, at du kan komme og gå, som det passer ind i dit fredagsprogram. Man kan altså være med fra start til slut, hvis man har mulighed for det. Men man kan også "blot" droppe ind til en kop kaffe om eftermiddagen eller en snak om aftenen. Vi håber dog, at rigtig mange har mulighed for at være med til fællesspisningen.

Som nævnt vil der være "Åben Fredag" den første fredag i måneden, så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 1. februar, 1. marts, 5. april, 3. maj og 7. juni.

Dagen er gratis

Vel mødt til Åben Fredag - vi glæder os til at være sammen med dig!

- Ledergruppen

Ophavsret: